TehnoTestPlus d.o.o.

U pripremi

 
 

O nama - TehnoTestPlus d.o.o.

Štampanje stranice Preporučite nas

O nama - TehnoTestPlus d.o.o.

Glavna delatnost preduzeća TehnoTest Plus d.o.o. je servis i trgovina auto-servisnom i auto-dijagnostičkom opremom kao i projektovanje servisnih centara i radionica. Osnovano je u Beogradu, 2015. godine od strane osoba koje su svoje dugogodišnje znanje u oblasti autoservisne opreme implemetirali na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.
Primarni planovi su bili: implementacija najnovijih tehnoloških ostvarenja na planu sigurnosti vozila, instalacija poslednje generacije kompjuterski rukovođene test opreme u stanicama za tehnički pregled, kao i projektovanje i montaža celokupne opreme za auto servise. Naša kompanija ima na raspolaganju svu potrebnu opremu za auto servise od malih alata do najsavremenije kompjuterizovane opreme za servisiranje vozila (ručni alat, elektro-mehaničke i hidrauličke dizalice, oprema za distribuciju ulja i maziva, oprema za vulkanizere, uređaji za servisiranje i punjenje klima, uređaji za podešavanje šasije vozila, komore za farbanje, odvod izduvnih gasova, tehnicki pregled vozila...). U savremenom društvu sa premalo slobodnog vremena, besplatno savetovanje koje pružamo može biti od velike koristi. Naš predstavnik će Vas na Vaš zahtev posetiti i pružiti savete oko potrebnog prostora i opreme.
U vreme kada je naša zemlja sve pogodnija za strane investicije, a strana predstavništva velikih svetskih proizvođača vozila sve zastupljenija, započeli smo sa projektovanjem kompletnih servisnih centara za Porsche, BMW, Citroen, Opel, Fiat,... Instalirali smo kompletnu oprema za auto-mehaničarske i auto-limarske servise koristeći stečena iskustva u desetogodišnjem radu u ovoj oblasti. Danas TehnoTest Plus d.o.o. predstavlja jedan od najvećih dobavljača i servisera opreme u regionu snabdevajući tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Takodje je jedan od lidera u after sales segmentu auto-servisne opreme sa potpisanim ugovorima sa skoro svim ovlascenim servisima u Srbiji. Mi pratimo sve trendove auto industrije u inostranstvu, tako da naši predstavnici i serviseri mogu da se pohvale aktuelnim znanjem o najnovijim dostignućima u auto industriji.


Pozdrav!